Keven & Sarah’s Story

Keven and Sarah had lived in their Brisbane Northside home for approximately 20 years but had never made it their own. With their children grown up and independent, they decided it was time to take the plunge.

They love their neighbourhood and plan to stay in their much loved family home for many more years. This was a major renovation project, both internally and externally, where I worked very closely with both Sarah and Keven to design their kitchen, bathroom, ensuite, laundry and powder room. They have a very busy lifestyle, so were relieved to be able to hand over all of the design, selections, and trade liaison to myself, where we transformed everything from the roof, window and external house paint colours to moving walls and opening up rooms to create much improved flow and natural light, to specifying new engineered timber flooring, all new window treatments and new furniture throughout.

Transforming the 1980’s “Aussie Colonial” into a stunning “Hamptons Colonial” home, it finally felt like they were “home”.

Location

McDowall, Brisbane, Qld

Focal Spaces

The entire home - Interiors & Exteriors

Design Package

Design Brief & Full Service Design

Their Feedback

Read what Keven and Sarah had to say about their experience working with me …

We worked with Verona on our house renovation for a little over 12 months from our initial contact meeting through to completion and beyond. It was a big step and investment for us, and we will forever be grateful for the design and project facilitation she provided us, which made the build a relatively low stress process for us with an outstanding result.

Verona was able to provide us with her valuable insights and experience, which enabled us to transform our house into the home we had always wanted.

From our first meeting onwards, we were filled with a sense of confidence in her ideas and understanding of what we were hoping to achieve. Verona kept us up to date at all stages of the project and ensured that the work was done professionally and with care responding to our questions and concerns quickly and efficiently. When changes needed to be made, she came to us with well thought out options which ensured that the project kept moving at a steady pace.

Most importantly we felt Verona was just as invested in our home as we were and that she would not rest until we had achieved the best result possible while at all times keeping our needs foremost in her mind. We cannot thank her enough for our wonderful new living space.

Keven and Sarah A.

After Gallery

Click on the images below to view and scroll through gallery. Designed for a collaborative project with Earthborne By Design

Before Gallery

Click on the images below to view and scroll through gallery. Designed for a collaborative project with Earthborne By Design

See more Client Stories

Modern Farmhouse Kitchen Renovation
Client Stories

Rachel and Jared’s Kitchen

A full kitchen renovation to create a highly functional and well-laid-out kitchen that addresses awkward storage and layout.
The existing footprint HAD to remain the same, as they weren’t ready to re-sand and finish the solid timber floorboards. Important for ample storage to be achieved along with incorporating easy-to-use storage solutions.

Read More »
Mudroom Renovation White Cabinetry
Client Stories

Rachel and Jared’s Mudroom

The Brief was to create not only a beautiful entry into the home, but also to incorporate practical storage and a functional area for the children to get ready for school or come home and unpack their school bags. I suggested including a barn door as an ideal way to zone off the main entry from the mudroom, providing a practical yet stylish means to separate the two spaces and still in keeping with the overall look and feel of the home.

Read More »
Unit Renovation New Farm Brisbane - Kitchen
Client Stories

Emilia’s Story

The brief was to create a stylish, modern, yet homely apartment with hints of mid-century modern elements. Providing additional storage that was functional and attractive was also important to Emelia. It was important to open up the kitchen so that it felt more connected to the living room, with a “must have” being to remove the ugly, outdated arch into the kitchen. Every room in the apartment needed to be completely redesigned.

Read More »
Avid Interior Design Walk In Robe Timber Cabinetry-hero
Client Stories

Mark & Shauna’s Story

Transform the existing obsolete spaces into a relaxing retreat and master suite, using clean lines, a soft, muted colour palette and create a sense of calm and luxury.

The plan is to create a cohesive retreat with an adjacent sitting/living room – where together, these spaces provide a relaxing space to unwind after a busy day, and and the master suite can be closed off for additional privacy.

Read More »
Avid Interior Design Modern Bathroom
Client Stories

Simone & Dale’s Story

Simone reached out to me via text message to ask about my services for helping with their ensuite and bathroom renovation. After at our initial visit and subsequent Design & Concept Brief Session, we prepared a brief to ensure that we had covered off on all of their specific requirements.

Read More »
Debbie & Andrew's Story | Avid Interior Design | Brisbane Kitchen and Bathroom Renovations
Client Stories

Debbie & Andrew’s Story

A dysfunctional and tired looking kitchen prompted a call from Debbie. With a full-time job, two school aged children and busy weekends at sporting events, this family wanted someone to design, specify and do all of the running around, to create the luxury kitchen and living space they’d always wanted.

Read More »

Let’s create your dream home, together.

AVID INTERIOR DESIGN INDUSTRY MEMBERSHIPS

© COPYRIGHT 2020 | AVID INTERIOR DESIGN
Website by Kee Websites